KARNEVAL 2019

Torsdag 21.februar hadde vi karneval i barnehagen. I år hadde vi FARGEFEST hvor alle barna var kledd i farger fra regnbuen og vi spiste fargerik mat. På fellessamling var det underholdning fra hver avdeling, pinjata og disco. Regnbueløven var med på festen, og var veldig fornøyd med å få servert grønnsaker i mange fine farger.

KARNEVAL OG FARGEFEST

Hvert år finner vi et tema for karnevalet. Noen ganger er det på bakgrunn av et tema vi jobber med, noen ganger er det ut i fra noe barna viser spesielt interesse for.Det som er likt hvert år er at vi lager utkledningen selv. I år valgte vi FARGEFEST fordi Regnbueløven akkurat har flyttet inn hos oss. Barna har vært med på å lage pynt i avdelingsfargene, vi har farget t-shirts, laget tilbehør i filt og pinjata. Alle barna har deltatt i forberedelsene. 

 

Vi hadde fellessamling med underholdning fra alle avdlinger. Blåbærstua opptråde med Babyshark, Maurtua med Se min genser den er gul som sola, Se min bukse den er rød... og Furustua med Se min bøyle den er lilla som fiolen samt en omdiktet vintersang Det er vinter-hey! Etterpå var det pinjata som var fylt med confetti i regnbuens farger og Knertenrosiner. 

   

Vi hadde disco til sambarytmer og sangfoni på smartboard, lek og moro, før vi spiste wraps med grønnsaker, laks og rømme. Til dessert fikk vi melon, druer og salte fiskekjeks.  

     

Barna har hatt en fin dag. Etter lunsj gikk vi ut å lekte i snøen. Kram snø som lot seg forme, og som gav supre akeforhold. En vellykket dag!