Furustua

På Furustua er det i år 18 barn i alderen 2-4 år. Vi har lekende, tilstedeværende voksne som ser oss i hverdagen og tar oss i mot med et smil. Sammen er vi en stor gjeng med lekeglade barn og voksne som skaper et godt miljø for oss i hverdagen vår. Her har vi plass til alle akkurat som de er!

Her er den ene lekekroken vår på Furustua. Det er mange spennende leker her, og vi får alltid hjelp av en voksen når vi spør om det. Vi har doktorleker, smålego, magnetbrett, småbiler, stableklosser, perler og mye mer. 

 

Her er dagstavla vår. I dag har vi visst glemt bort å fortelle om alt vi skal gjøre.. Vanligvis ser vi både matboks, utelek, håndvask, dobesøk, lek med biler, klosser, tegnesaker og andre inneleker, hviling, tur, samling og alt annet vi kan finne på gjennom dagen. 

 

På stillerommet har vi lesekrok og et epletre fullt av sitteputer om det er opptatt i sofaen. Vi har også brettspill, puslespill, tegnesaker og egne skuffer til alt vi skaper gjennom dagen. 

På toppen av hylla ser dere bursdagstronen vår. Når noen hos oss har bursdag gjøres de ekstra stas på! Det blir krone, ballonger og sang, og vi får sitte på tronen med en gullkappe over skuldrene. Vennene våre på avdelingen sier mange fine ting til oss når vi har bursdag, og de voksne skriver det ned inni krona så vi kan ta det med oss over alt hvor vi går. 

 

Vi har et godt inneklima med planter fra BioOffice. I taket ser dere litt av jungelen vår! her kan du både finne slanger, apekatter og mange planter.